• Italienska Statens Turistbyrå
  • Den Italienske Stats Turistbureau

Nedladdningar

Sökmotor

Please install Adobe's Flash Player in order to view this page.

Lär känna Italien

round-corner

Ladda ner våra broschyrer

Cycla i ItalienRivista 1Rivista 4Rivista 3

Golf

Golf

Golfen har upplevt en boom i Italien på senare år, och det finns gott om riktigt bra banor. Du hittar golfbanor över i stort sett hela Italien, även om det är tätare mellan dem i Norditalien. De flesta är öppna året om. Casentino Golf Club - Toscana

 

Den största fördelen med att spela golf i Italien, utöver den vackra miljön och de välskötta banorna, är att det är så lätt att komma ut. I veckorna är det väldigt lugnt och behagligt tempo.

Det är dessutom relativt billigt att spela i Italien, greenfeen ligger på ca 40-50 euro vardagar, 60-75 euro söndag/helgdag.

Alla banorna finner du på Italienska Golfförbundets hemsida. Då sidan är på italienska, klickar du enklast på "Seleziona la regione" (vid kartbilden, längst ned till vänster på sidan) och sedan på den region som du tänkt besöka. Då kommer en lista på regionens golfklubbar upp. De större klubbarnas hemsidor har information även på engelska. 

www.emiliaromagnagolf.it
www.italygolfandmore.com
www.golfing-tuscany.it

 

Page Footer

ENIT – Italienska Statens Turistbyrå - Gärdesgatan 14 – SE-115 27 Stockholm – tel +46 (0)8 545 68 330 – stockholm@enit.it